Yhteystiedot

Kasvattaja - Kati Kuusisto
Osoite - Virpikatu 16, 15680 Lahti
Puhelin - 050-3273722
e-mail - kati.kuusisto1(at)gmail.com

Hei!

Olen Kati Kuusisto Lahdesta.Perhe on matkan varrella kutistunut pelkästään koiriin . Aikuisten lasten jo lennettyä maailmalle.

Tehtyäni Ammatikseni hevosia yli 30 vuotta.Toiminut yrittäjänä 25 vuotta olen siirtynyt siisteihin sisätöihin kera vapaapäivien ja lomien.

Minun kotona oli Karjalankarhukoira ja  joten kun aloimme valita rotua oli itsestään selvyys, että halusimme myös irrallaan pysyvän rodun.

Rakastuin kauan-kauan sitten Rhodesiankoiraan, joten meidän perheen ensimmäinen oma koira Luke muutti taloon -04. Rhodet on just sitä mitä minä koiralta haluan ja enemmänkin!

MUTTA luulen, että kaikki isojen koirien omistajat miettivät mikä voisi olla se oma "pikkurotu". Luken ollessa junnu -05, viereisessä kehässä meni rotu joka herätti kiinnostukseni, Tanskalais-Ruotsalainen Pihakoira. Siintä asti olen seurannu myös pihis elämää ja vuonna -10 meille muutti pieni Prinsessa Bamsu. Pihakoirat tuovat liikettä ja iloa meidän perheeseen sekä ovat lisäksi loistavia perhe, harrastus ja muuten vaan puuhakoiria. 

Harrastuspuolella olemme kokeilleet vähän kaikkea, mutta lopullinen "hikitreeni" on ajanpuutteen vuoksi jäänyt. Treenaamme vain koirien ja omaksi iloksi, näyttelyt ovat minulle kuin lomapäiviä, joten ei ole ihme että ne ovat yksi suurimmista harrastuksistamme.

Kennelnimi UBORA on Swahilin kieltä ja tulee Luken nimestä joka on Ubora Ugwochi eli - ERINOMAINEN palkinto, sitä se on ollut <3.

Pentumme kasvavat kotioloissa ja luovutushetkellä ovat luonnollisesti madotettuina,eläinlääkärin tarkastamina, rekisteröitynä ja mahdollisesti myös luonnetestattuja !

Laumamme koostuu tällä hetkellä neljästä pihakoirasta 

Terveisin

Kati

ps. Kotisivuni on "illassa" ja parhaiten minut tavoittaa puhelimitse

Kasvattaja Kati Tapani, sekä Rhodesiankoirat Luke ja Avec